Top 6 alimente ce-ți taie pofta de mâncare

6 alimente ce-ți taie pofta de mâncare

Îți dorești să slăbești sănătos, atunci este bine să știi ce alimente te vor ajuta să faci față cu brio poftelor amețitoare ce te pândesc la fiecare pas. Îți vom prezenta topul celor 6 alimente ce îți taie pofta de mâncare:

1.Merele – conțin fibre solubile, pectină, ceea ce înseamnă că sentimemtul de sațietate este asigurat în cel mai scurt timp posibil. Mai mult de atât, un consum regulat de mere îți asigură energia necesară pe tot parcursul zilei și îți reglează nivelul glucozei din sânge, evitând în felul acesta instalarea diabetului.

2. Migdalele – îți asigură necesarul de antioxidanți, magneziu și vitamina E și dintr-un pumn de migdale  practic vei fi sătul o bună parte a zilei.

3.Ceaiul verde – îți reglează nivelul de zahăr din sânge și de asemeni îți taie pofta de mâncare destul de repede.

4.Semințele de in – conțin acizi grași și fibre, cu ajutorul cărora vei căpăta senzația de sațietate într-un timp relativ scurt.

5.Nucile – au grăsimi sănătoase, ce duc la saturație destul de repede, însă atenție, specialiștii ne sfătuiesc să nu facem abuz de ele, pentru că în cazul acesta riscăm să punem kg pe noi, în loc să le dăm jos.

6.Oul  – este bogat în proteine și de asemeni este foarte consistent, iar dacă îl veți consuma la micul dejun, cu siguranță câteva ore bune nu vei avea nici un fel de probleme cu senzația de foame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.