fbpx

Cum alegi ținuta potrivită pentru sală?

Cum alegi ținuta potrivită pentru sală

Cum alegi ținuta potrivită pentru sală

Așa cum atunci când mergi la piscină nu este tocmai recomandat să mergi machiată, nici la sală nu poți să te prezinți oricum. Chiar dacă vrei să arăți bine, trebuie să reții faptul că este mult mai important să te simți confortabil în timpul exercițiilor. Lejeritatea pe care ți-o oferă piesele vestimentare îți permite să realizezi corect exercițiile, să te concentrezi pe mișcare și respirație și nu pe faptul că ți se ridică bluza sau pe scărpinat, dat fiind că de la transpirație te poate mănâncă pielea sever.

Așadar, cum alegi ținuta potrivită pentru sală? Către ce anume te orientezi astfel încât să te simți confortabil, dar nici să nu arăți ca un sac de cartofi?

Este important să arăți bine, să te simți bine în hainele alese, dar mai presus de toate nu uita că mergi la sala tocmai pentru a-ți menține un tonus ridicat, pentru a-ți îmbunătății aspectul și pentru a avea parte de o viață sănătoasă. În plus, pentru că trebuie să fii în siguranță atunci când faci mișcare, fie că vorbim de aerobic, fitness, mersul pe bandă sau yoga, este foarte importantă și încălțămintea pe care o porți în aceste momente.

În concluzie, cum alegi ținuta pentru sala?

Am stabilit, faptul că trebuie să arăți bine în echipamentul ales vine oarecum pe un loc secund, prioritate trebuie să aibă confortul și siguranța. Dar care sunt piesele vestimentare la care poți recurge?

1. O să începem de sus în jos. În funcție de acest lucru poți să-ți alegi ținuta pentru sală completă.

Începe prin a te orienta către un tricou sau un hanorac subțirel. De altfel, atunci când alegi ținuta pentru sală trebuie să te asiguri că materialele din care sunt conecționate piesele vestimentare ce formează echipamentul sunt realizate din materiale de calitate, care permit pielii să respire. Unul din cele mai populare materiale este bumbacul, urmat de poliester. Ideea este că în timpul exercițiilor corpul se încălzește și începe să elimine transpirația. În această etapă este foarte important ca îmbrăcămintea să nu se comporte ca o barieră și să împiedice căldura și transpirația să migreze spre exterior.

În funcție de cât de confortabil te simți atunci când îți expui o suprafață mai mare din corp poți opta pentru maiouri sau bustiere sportive. Mai mult, dacă deții un bust voluptos bustiera devine chiar o necesitate. De altfel, indiferent de dimensiunea sânilor nu strică un pic de suport suplimentar. Așadar gândește-te să-ți achiziționezi un astfel de articol chiar dacă-l vei purta pe sub tricou sau hanorac, de exemplu. În plus, atunci când te vei încălzi bine bine, poți renunța la piesa de deasupra, rămânând doar în bustieră.

bustiere sala

2. Coborâm puțin și vorbim despre pantaloni.

În principiu, orice combinație ai alege, după stabilirea elementului din partea superioară nu prea ai cum să nu arăți sexi. O bustieră arată foarte bine cu o pereche de pantaloni ce urmăresc forma piciorului, fie ei lungi sau scurți. La fel și maioul sau tricoul. Cu toate acestea, pentru că nu vorbim musai de asortare, ci mai degrabă de confort și în cazul pantalonilor lungi, scurți sau trei sferturi, trebuie să ții cont de câteva aspecte.

În primul rând aceștia trebuie să-ți asigure flexibilitatea de care ai nevoie în timpul unei ore de sport, să nu te țină, să nu preseze pe sistemul circulator. În plus, partea superioară a acestora, betelia ar trebui să fie realizată dintr-o bandă elastică, însă nu foarte strânsă. Totodată, în funcție de cât de încrezătoare ești în tine și de cum te simți legat de felul în care arăți poți să alegi ținuta potrivită pentru sală. Astfel, fie mergi pe piese care urmăresc forma corpului, care îți pun în evidență formele, fie încerci să adopți un stil mai puțin ispititor, alegând piese vestimentare mai largi.

pantaloni sala

3. Alegerea adidașilor – o decizie importantă

Pentru toate activitățile care implică mișcare piciorul are nevoie de susținere, iar pantofii sport trebuie aleși cu mare atenție. De exemplu pentru alergare ai nevoie de o pereche de adidași care să absoarbă șocurile din timpul antrenamentelor, totodată să fie flexibili și să îți asigure un control al mișcărilor.

adidasi sala

4. Nu în ultimul rând trebuie să alegi cu atenție chiar și o pereche de șosete.

Pe lângă faptul că acestea îți pot strica tot outfitul, ele trebuie să fie potrivite pentru piciorul tău, nici foarte largi, dar nici prea strâmte. De asemenea, pentru ca ținuta ta pentru sală să fie completă vei avea nevoie și de accesorii, de la o geantă care să ți se potrivească și până la prosop și sticla de apă.

echipament sala

Acum, că știi cum alegi ținuta potrivită pentru sală, ce zici, ne apucăm de exerciții? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.