Cum poţi fii seducătoare şi fresh, chiar dacă ai petrecut o zi lungă la birou?

seducătoare și fresh

seducătoare și fresh

Joburile din ziua de azi se întind cu mult peste orele trecute în contractul de muncă. Chiar dacă ţi-ai promis de atâtea ori că vei pleca la ora stabilită, parcă nu îţi vine chiar atât de uşor să laşi contractul acela neterminat sau nu mai ştiu eu ce hârtie nesemnată. Aşa că, iarăşi te prinde seara şi e posibil să fii nevoită să mergi direct în club, direct la o întâlnire cu prietenii sau direct la o cină romantică în doi. Pentru că toate femeile ştiu că după o zi lungă la serviciu, ce a rămas pe faţă numai machiaj nu se numeşte, e clar că trebuie să ai un plan de rezervă. Aşa că poartă întotdeauna în geantă o trusă de urgenţă, pe care să o poţi folosi atunci când vrei să te transformi total în mai puţin de 15 minute.

În primul rând, caută prima chiuvetă şi clăteşte-ţi faţa cu o loţiune demachiantă. Ai putea fi tentată să aplici un strat de fond de ten peste ce ai deja, însă rezultatele ar putea fi de-a dreptul dezastruoase într-o lumină bună, iar tu te-ai putea alege cu o faţă încărcată şi cu fondul de ten adunat în toate pliurile. Deci, clar nu. Mai bine începi de la zero. Dacă ai tenul gras, tamponează cu o loţiune micelară pentru a regla excesul de sebum. Dacă ai tenul uscat, neapărat aplică puţină cremă hidratantă după demachiere. Păstrează în geantă în trusa de urgenţă toate aceste produse în format mic, de călătorie. Nu vrei să cari tuburile mari după tine toată ziua. Variantele mici, în schimb, sunt foarte uşoare, ocupă puţin loc, însă te pot ajuta atunci când ai cea mai mare nevoie.

După ce ai aplicat un strat nou de fond de ten, fixează zona T cu puţină pudră şi treci la machiajul ochilor. Pentru că e posibil să fii obosită şi să ai ochii roşii, alege o nuanţă mai intensă de fard pe pleoapă, dar un liner alb sau crem pentru linia apei. Linerul alb are un efect instantaneu de luminozitate şi îţi va scoate în evidenţă albul ochilor, atenuând roşeaţa. Fardul închis la culoare de pe pleoapă va acorda intensitate privirii tale şi te va face să arăţi gata de o seară distractivă. Neapărat foloseşte mult rimel, pentru că genele lungi sunt întotdeauna sexy, plus că te vor ajuta să ai nişte ochi mai mari.

Blush-ul este extrem de important, pentru că te va îmbujora şi îţi va face tenul să capete o alură fresh şi sexy. Pentru buze, optează pentru ceva nude, deloc strident. Poţi alege glossuri în locul rujurilor, întrucât rujurile sunt recunoscute pentru că deshidratează.
Ai terminat cu machiajul, aşa că trebuie să faci ceva cu părul. Poartă mereu în geantă câteva elastice subţiri de păr şi câteva agrafe. Piaptănă părul şi dă-i volum, scuturând capul în jos şi trecând cu mâna prin el. Dacă nu arată nicicum liber, atunci optează pentru o coafură de tip pony tail, foarte feminină, sexy şi de efect. Neapărat fixează totul în loc, cu un fixativ pe care să îl ai la tine şi care să fie tot în formă mică. Dacă ai şi un spray de păr, efectul este garantat.

Nu uita de parfum şi aplică-l în zonele calde, după ureche, pe gât, după genunchi şi la încheieturi. Imediat ce te vei simţi învăluită în aroma ta preferată, încrederea în tine va creşte garantat, iar starea ta de spirit va face trecerea de la tipa corporatistă care stătea cu ochii în laptop, la femeia senzuală gata să iasă în evidenţă oriunde va merge în seara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.