Ed Sheeran începe 2017 cu două hituri: Castle On The Hill și Shape Of You

ed sheeran

ed sheeran

După o pauză de mai bine de 1 an de zile, iată că Ed Sheeran revine în forță și lansează două melodii ce au toate șansele să se numere printre cele mai bune melodii ale lui 2017. Este vorba de Castle On The Hill și Shape Of You. Dacă inițial starul se gândise să lanseze doar prima melodie, iar cea de-a doua să i-o dea Rihannei, iată că lucrurile au luat-o pe un alt făgaș. Ed Sheeran a lansat în primele zile ale lui 2017 ambele melodii, ce au reușit să strângă pe YouTube nu mai puțin de 40 milioane de vizualizări în mai puțin de 5 zile. Pe iTunes , starul deja se poziționează în topuri.

Cele două melodii au fost extrem de bine primite nu doar de fanii artistului, ci și de colegii de breaslă care nu încetează să vină cu aprecieri. Niall Horan, fostul membru One Direction, spunea: ”Castle oOn The Hill este genul meu de cântec… Îmi amintește de casă.”

După cum a început 2017 pentru artist, se pare că anul acesta va fi unul cu adevărat fantastic. Shape of You sună incredibil de bine, deși nu este tocmai genul muzical cu care ne-a obișnuit artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.