Tendințe încălțăminte primăvară-vară 2014

htts://www.divacare.ro/vezi/incaltaminte-primavara-vara-2014

Iată că ușor ușor vremea rece și ploile de primăvară încep să ne abandoneze în favoarea soarelui blând, ce ne încălzește fețele și sufletele cu ale lui raze calde. Fiindcă nu ne mai despart decât vreo două săptămâni de vară, m-am gândit că ar fi cazul să discutăm de tendințele în ceea ce privește încălțămintea pentru sezonul primăvară-vară 2014.

În general noi partea feminină suspinăm atunci când vine vorba despre pantofi, sandale, balerini, etc și devenim sensibile tocmai pentru că ne place să ne utilăm garderoba cu tot felul de piese de rezistență, care să ne pună în valoare atunci când ieșim din casă. Și oricât de multe perechi am avea, niciodată nu sunt îndeajuns. Așa că haideți să ne clătim ochii cu ceea ce ne propun designerii pentru acest sezon:

Ce se poartă în vara 2014!

1. Pantofii stiletto cu toc cam de 10-11 cm revin în forță și vor face senzație în această vară, prin urmare nu trebuie să lipsească din garderoba nici unei femei, ce își dorește să fie elegantă și feminină. Anul acesta se poartă culorile, așa că multitudinea de nuanțe și de texturi în care îi vei găsi disponibili, cu siguranță te va impresiona.

Mai multe poze și detalii

2. Pentru zilele încărcate, când ai de alergat prin oraș cu treabă, balerinii se vor dovedi o alegere excelentă. Nu doar că sunt extraordinari de comozi, dar vei fi impresionată și de diversitatea și nuanțele în care sunt disponibile. Fie că îi alegi pe cei lăcuiți, fie că îi alegi pe cei simpli, cu siguranță dacă îi vei potrivi la o ținută plăcută, te vei simți confortabil pe tot parcursul zilei.

Mai multe poze și detalii

3. Sandalele cu toc le poți potrivi atât la pantaloni cât și la rochițe sau fustițe. Dau un plus de feminitate, îți alungesc piciorul și totodată te pot ajuta să scoți o ținută simplă din anonimat. Adaugă la o rochiță albă o pereche de sandale colorate și vei face furori în vara asta.

Mai multe poze și detalii

4. Sandalele joase merg foarte bine la rochițele lungi sau fustele ce îți acoperă piciorul complet. Sunt comode, sunt colorate și pot fi confecționate din materiale diferite, astfel încât să satisfacă fiecare pretenție.

Mai multe poze și detalii

5. Anul acesta se poartă pantofii inspirați din colecția masculină, din piele lăcuită, cu accente feminine, ce se vor potrivi de minune la o pereche de jeansi. Alege să fii șic în vara asta!

Mai multe poze și detalii

Colecția de încălțăminte primăvară-vară 2014 este pe cât de reușită, pe atât de colorată, așa că anul acesta se poartă culorile. Alege să fii feminină indiferent de ținută!

Pentru mai multe modele poți intra aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.