Bucle perfecte cu ondulatorul Remington Ci96W1

Remington Ci96W1
Cu toate ne dorim un păr strălucitor și bucle perfecte, la fel ca pe copertele de reviste. Aranjarea părului este de multe ori însă un proces destul de complicat și îndelungat, mai ales pentru cele dintre noi cu mai puțină experiență în coafat. Cum nu întotdeauna avem la dispoziție un timp atât de lung, o soluție eficientă este alegerea unui ondulator de calitate. Remington Ci96W1 pare să facă singur toată treaba și o face atât de bine încât vei fi cu siguranță apreciată de fiecare dată când îl folosești.

Ondulatorul face parte din seria Silk a celor de la Remington, o serie care folosește înveliș ceramic cu design cu efect 3D. Învelișul încorporează mătase și ajută astfel la crearea unor bucle strălucitoare și bine definite datorită faptului că alunecă mult mai ușor pe păr față de modelele obișnuite. Vei putea obține într-un timp scurt un stil luxos, coafura având un aspect la fel ca în saloanele profesionale.

Remington Ci96W1 are un design modern foarte atractiv și ergonomic. Acesta este disponibil într-o combinație reușită de roșu și negru, remarcându-se astfel printr-un design cu personalitate. Tamburul este conic, acest lucru permițând realizarea unei game variate de bucle, de la cele mai strânse până la cele lejere. Tamburul are dimensiunea de 13 mm în capătul exterior și de 25 mm în capătul cuplat la mâner.

Designul modern este susținut și de existența unui ecran cu afișaj digital disponibil pe mâner. Sub ecran sunt disponibile butoanele de setare. Afișajul permite setarea temperaturii între 120 și 220 de grade. În plus, temperatura poate fi blocată pentru fixarea eficientă a buclelor mai dificile, iar vârful tamburului rămâne rece pentru a te proteja și a-ți oferi mai multă libertate de mișcare. Pentru a te descurca și mai bine și mai sigur, ondulatorul vine însoțit de o mănușă specială rezistentă la căldură. Folosind-o, vei putea să te aranjezi singură mult mai repede și nu îți vei arde niciodată pielea.

Ondulatorul se încălzește într-un timp record de 30 de secunde și beneficiază de un sistem de protecție care îl închide automat după 60 de minute. Poți sta astfel liniștită în privința riscurilor de supraîncălzire.

Producătorul a anticipat faptul că vei vrea probabil să iei ondulatorul cu tine în călătorii sau ori de câte ori vrei să aranjezi o prietenă, așa că oferă în cutie și o husă termorezistentă. Cu ajutorul acestora vei putea transporta fără efort ondulatorul și nu va trebui să aștepți ca acesta să se răcească după ce l-ai folosit.

Pentru a-ți fi ușor să ajungi la oglindă și, în același timp, să ai și aparatul conectat la priză, acesta folosește pentru alimentare un cablu cu lungimea de 3 m. Vei putea astfel să folosești ondulatorul chiar și în baie, cablul fiind destul de lung pentru a-ți permite să te coafezi în siguranță.

Remington Ci96W1 are o garanție de 60 de luni, producătorul asigurându-te astfel că produsul te va servi pentru o perioadă îndelungată. Prețul pentru Remington Ci96W1 este de aproximativ 130 lei, acesta fiind unul dintre cele mai atractive aparate pentru ondulat părul de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.